Garderobeesker

Garderobeesker til klær er en type flytteeske som er spesielt designet og laget for å transportere eller oppbevare klær på en organisert måte. Disse boksene er vanligvis laget av sterk papp eller plast og har vanligvis en metallstang inne i boksen som kan brukes til å henge opp klærne, for eksempel kjoler, dresser og frakker. Dette gjør at klærne holdes på plass og hindrer at de blir krøllete eller skrukkete under transporten.

Med garderobeesker kan du flytte klærne rett fra skapet og inn i garderobeesken. Dette gjør flytting av klær enkelt samtidig som du holder klærne rynkefrie. Garderobeesker er store, solide esker for oppbevaring og transport av klær. En garderobeeske kommer en metalstolpe som settes på tvers i esken slik at klærne forblir opphengt akkurat som dem hadde vært i garderobeskapet ditt.

Garderobeesker

Garderobeesker til klær

Garderobeesker er spesielt nyttige når man skal flytte eller oppbevare klærne over lengre tid. De er også egnet til å beskytte klærne mot støv og skitt som kan samle seg i vanlige flytteesker. Du kan kjøpe garderobeesker til klær fra en flyttebutikk som selger flyttemateriell eller gjennom våre samarbeidspartnere. Noen flyttebyråer kan også tilby garderobeesker som en del av sine flyttetjenester.

Garderobeesker til klær er perfekt for deg som ønsker å pakke og flytte klær som du allerede har på kleshengere. Noen klesplagg kan også pakkes i poser eller store sekker men for å holde de rynkefrie er garderobeesker anbefalt. Vakuumposer er et annet valg for store vinterjakker og vinterklær fordi de komprimerer klærne slik at de tar mindre plass. Flere vakuumposer kan plasseres i en boks for å gjøre flyttingen lettere.

I tillegg til å selge flyttemateriell og utføre flyttetjenester tilbyr Majoren Flyttebyrå pakketjenester og tilleggstjenester du kan være interessert i når du forbereder deg på din kommende flytting. Vi har også et bredt utvalg av pakkemateriell hvis du trenger mer enn du opprinnelig hadde planlagt.

Hva koster garderobeesker

Garderobeboksene våre er designet for å beskytte klærne dine ved lagring og transport. Laget med resirkulert dobbelpapp.
Prisen på garderobeeske er 180 kroner (oppdatert pris fra juli 2023).

Enten du flytter til et nytt hjem, reiser eller bare trenger midlertidig oppbevaring for klærne dine, er våre garderobeesker til klær den ideelle løsningen. Spar tid og energi ved å unngå å brette og pakke ned klærne dine, og hold garderoben din ryddig og organisert gjennom hele flytteprosessen. Velg våre garderobeesker til klær for en stressfri og enkel flytting!

Egenskaper og fordeler

  • Slitesterk, dobbel pappkonstruksjon, nedfellbar frontklaff for enkel tilgang.
  • Garderobeboks spesiallaget for klær
  • Størrelse (kan variere noe fra produsent til produsent) – 595mm x 476mm x 1080mm.
  • Resirkulerbar etter bruk

Øvrige priser på flyttemateriell

ProduktPris
Flytteeske stor (58x38x39)59,-
Flytteeske liten (39x30x39)49,-
Pakkepapir (500 ark)250,-
Garderobeeske180,-
Bobleplast 10meter139,-
Strekkfilm400,-

Flytteesker til flytting

En effektiv og smidig flytting krever god planlegging og riktig pakkemateriell gjør prosessen enklere. Vi selger det meste av flyttemateriell for din flytting. Flytteesker er en av de viktigste tingene du trenger under flytting.

Gjennomsnittlig flytting krever omtrent 60 bokser for en to-roms bolig. Antallet varierer etter størrelse på boligen, hvordan den er innredet og hvordan du velger å pakke. Med mindre du planlegger å stappe alt du eier i søppelsekker når du flytter, trenger du flytteesker for å pakke og beskytte eiendelene. Hos oss kan du kjøpe flytteesker, bokesker og garderobeesker til klær.